Website laten maken Den Haag

website laten maken den haag

 

Een professionele website laten maken in de omgeving Den Haag? Laat ons je helpen jouw wensen te vertalen naar een uniek design!

 

Waarom Web Creations?

Een professionele website laten maken in de omgeving van Den Haag? Web Creations is ontstaan vanuit mijn passie voor het bouwen van websites.

 

Ik ben Tom, in het dagelijks leven werkzaam in de IT sector en kom uit Honselersdijk. Met mijn webdesign bureau ontwerp ik voornamelijk voor klanten uit de regio Den Haag.

Website laten maken Den Haag? Neem dan snel middels het formulier op de home pagina contact met ons op! >>

In mijn vrije tijd ontwerp ik al jaren websites op basis van het CMS WordPress. Dit systeem stelt jou in staat om na afloop eenvoudig zelf artikelen, pagina’s, producten en foto’s te publiceren.

 

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen gezellig langs voor een kop koffie en kijken samen naar jouw wensen. Mocht de afstand te groot zijn loopt de communicatie via telefoon, e-mail en wanneer mogelijk video gesprekken.

 

Aan de hand van deze wensen gaan wij aan de slag en ontwerpen een eerste design. We plaatsen de aangeleverde teksten en foto’s en kiezen de gewenste kleuren en lettertypes.

 

Hierna ben jij aan zet. Het is voor ons natuurlijk gaaf om te horen wat jij mooi vindt, maar wij willen weten wat jij graag veranderd ziet. Tot slot begeleiden we je bij het plaatsen van nieuwe content. Vet, voortaan je eigen artikelen en foto’s posten.

 

Hoe lang duurt de ontwikkeling?

Dit is geheel afhankelijk van de aanlevering van jouw ideeën/wensen. (Teksten/foto’s etc.) Zodra wij alles hebben zouden wij jouw website binnen 2 weken af kunnen hebben.

 

Logo Ontwerp

Wij zijn niet direct gespecialiseerd in logo ontwerp, maar hebben hier wel diverse professionele contacten voor en kunnen je dus ook mee ontzorgen. Dit wil niet zeggen dat dit ons geen tijd kost.

 

Wij rekenen vaak enkele uurtjes voor het zoeken naar de juiste designer en het doorgeven van de aangegeven wijzigingen. Een logo zal doorgaans niet meer dan €100 hoeven kosten.

 

Dit hangt uiteraard wel samen met het aantal aanpassingen dat u naderhand nog wilt laten maken.

 

wat is wordpress

Wat is WordPress?

WordPress is een open source contentmanagementsysteem en is concreet een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden.

 

WordPress zelf is gratis, erg populair en redelijk eenvoudig te leren. Echter wordt door velen wel geadviseerd om te kiezen voor een snel, veilig en schaalbaar thema.

 

Deze zijn veelal niet gratis. Wij helpen je bij het maken van een keuze voor het juiste thema.

 

Waarom WordPress?

WordPress is momenteel het meest gebruikte CMS-systeem. WordPress is een enorm licht systeem. Dit betekent dat de server niet overbelast raakt en niet te veel schijfruimte in beslag neemt.

 

Dit is handig omdat je je WordPress-site ook op een kleiner hostingpakket kunt draaien. Wanneer je meerdere plug-ins en templates installeert, wordt je website natuurlijk groter en neemt deze meer schijfruimte in beslag.

 

WordPress is snel. Met de juiste plug-ins en de juiste configuratie heb je een zeer soepele WordPress-site. Hier vindt je meer informatie over WordPress >>

 

Door WordPress te optimaliseren krijg je schone en compacte code waardoor je website snel laadt. Dit zal Google vervolgens belonen met een hogere positie.

 

WordPress is SEO-vriendelijk. Zoekmachineoptimalisatie is de laatste tijd belangrijker dan ooit. Als uw bedrijf niet goed vindbaar is heeft een website weinig tot geen meerwaarde online.

 

Dit is natuurlijk overdreven, maar met de juiste SEO plugins en de juiste SEO instellingen wordt uw website erg zoekmachine vriendelijk. Dit maakt het makkelijker en sneller om hoog in Google te komen.

 

WordPress is gemakkelijk te gebruiken. Dit is misschien wel een van de grootste redenen waarom WordPress zo groot is geworden.

 

Omdat het voor website beheerder zo makkelijk en gebruiksvriendelijk is om alles aan te passen kiezen veel mensen voor het CMS WordPress. Zo is het bewerken van een pagina een fluitje van een cent en is het bijhouden van een blog heel eenvoudig.

 

Het bouwen van een website kan echter vaak een beetje moeilijk zijn en vaak kom je er niet met een paar plug-ins en standaardsjablonen. Wij helpen je graag bij het ontwerpen en bouwen van een professionele website.

 

Schaalbaar voor Smartphone en Tablets

Mobiel responsive webdesign betekent ervoor zorgen dat uw website zich aanpast aan de grootte en het type scherm dat u bekijkt. Zorg er op deze manier voor dat je website geschaald is, maar maak de tekst beter leesbaar voor gebruikers op een klein scherm, zoals een smartphone.

 

Hoger in Google

hoger in google

 

Wil je beter gevonden worden in Google net als deze pagina over Website laten maken Den Haag en meer succes behalen met je website? Dan wordt het tijd om jouw teksten te optimaliseren voor Google met de juiste zoekwoorden. Samen kijken we naar jouw doelgroep en zoeken hier passende zoekwoorden bij.

 

Wie zijn jouw concurrenten en waar liggen jouw kansen? Ga aan de slag op basis van goede zoekwoorden en concurrentieanalyse. Samen met onze experts schrijven we krachtige web teksten die jouw website beter vindbaar maken.

 

Website Onderhoud

Onderhoud aan de website is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil. Daarom moet website-onderhoud op een goede manier worden gedaan. Stagnatie staat synoniem voor degradatie.

 

Kijkend naar de ontwikkeling van deze wereld in de afgelopen jaren zien we dat websites vooruit moeten blijven kijken. Een website is nooit af. Er zijn altijd wel wat verbeterpunten en werk aan webdesign en SEO. Web Creations is gespecialiseerd in website onderhoud en neemt dit ook graag uit handen.

 

Dit zijn voornamelijk webdesign gerelateerde diensten. Ook voor de online marketing (SEO) zoals betere positie in zoekmachines bent je bij ons aan het juiste adres. Samen werken wij als partner aan jouw website en zorgen ervoor dat deze winst maakt.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Nadat de site succesvol opgeleverd is, kunnen we deze hier natuurlijk niet zo achter laten. Deze heeft voortdurend aandacht nodig. En wat aandacht krijgt, groeit 😉.

 

Overtuigd en een Website laten maken Den Haag?

Ben jij na het lezen van bovenstaande info overtuigt, of zit je nog met vragen? Of zou je gewoon even willen polsen of wij de ideale partner zijn? Neem dan middels ons formulier contact met ons op. Wij streef ernaar je e-mail binnen enkele uren te beantwoorden.